Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Üniversitemiz Ahşap Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Meslek Yüksekokulumuz Elektrik Programı Laboratuvarlarına Deney Masası Yapıldı.

Tosya Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı laboratuvarlarına, Kastamonu Üniversitesi Ahşap Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yeni deney masaları yapıldı. Öğrencilerimizin uygulamalı eğitim süreçlerine katkı sunmak amacıyla üretilen deney masaları, laboratuvar altyapımızın güçlendirilmesine önemli bir destek sağladı.

Ahşap Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi personelleri tarafından titizlikle hazırlanan deney masaları, dayanıklı malzeme yapısı ve ergonomik tasarımıyla hem öğrenci hem de öğretim elemanlarının ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlandı. Elektrik Programı müfredatında yer alan uygulamalı derslerde kullanılmak üzere hazırlanan masalar, laboratuvar ortamında daha güvenli, düzenli ve verimli çalışma imkânı sunmaktadır.

Tosya Meslek Yüksekokulu olarak değerli katkılarından dolayı Ahşap Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne teşekkür eder; iş birliklerimizin devamının öğrencilerimiz için büyük kazanımlar sağlayacağa inandığımızı vurgulayarak çalışmalarında başarılar dileriz. 28.11.2025

 

♿ Erişilebilirlik Tercihleri Ctrl+Shift+A

🔊 Sesli Okuma (Ekran Okuyucu)
🔤 Yazı Boyutu
100%
↕ Satır Yüksekliği
100%
↔ Harf Boşluğu
100%
🔍 İçerik Ölçeklendirme
100%
Renk & Görünüm
Yazı & Hizalama
Navigasyon & Araçlar