Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulunda öğrenciler ile yönetim arasında iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen “Çay Sohbetleri” etkinliği gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrenciler, üniversite yaşamına dair görüş, öneri ve taleplerini doğrudan iletme fırsatı buldu.
Etkinliğe, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Orçun Çağlar Kurtuluş, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Muhammet Demirbaş ve Öğr. Gör. Gökhan Bahadır ile birlikte öğrenciler katıldı. Program boyunca öğrencilerle birebir sohbet eden yönetim, onların beklentilerini dinleyerek çözüm odaklı değerlendirmelerde bulundu.
Öğrenci–yönetim etkileşimini artırmayı hedefleyen etkinlikte, yüksekokulun mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin ön planda olduğu program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Etkinliğe katılarak samimi bir ortamda görüş ve düşüncelerini paylaşan öğrencilerimize teşekkür ederiz. 20.04.2026