Yüksekokulumuzdan "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" Etkinliği

Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü öğrencileri Engelliler Günü dolayısıyla Tosya Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirmiştir. Yüksekokulumuz İSG Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. İlknur DEMİR ve Öğr. Gör. Ayşe ÖZDEMİR'in katıldığı "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" mesajının verildiği ziyarette öğrencilerimiz Tosya Huzurevi sakinleri ile sohbet etmiş, Tombala ve İpe Boncuk Dizme oyunlarıyla çok keyifli zaman geçirmişlerdir.  Ziyaret gününün anısı olarak, Huzurevi sakinlerinin el emeği ile tasarladığı anahtarlık, kitap ayracı gibi "Engel Değil Destek Ol" mesajlarının eklendiği aksesuarlar öğrencilerimize hediye edilmiştir. Ziyaretin düzenlenmesinde emeği geçen başta Tosya Huzurevi Müdiresi Sayın Ayşe Gül KALE olmak üzere tüm kurum personeline misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.