YÜKSEKOKULUMUZDAN "LİDERLİK VE ETKİLİ İLETİŞİM" PROGRAMI

22 Ekim 2016 Cumartesi günü Yüksekokulumuz Asım’ın Nesli Gençlik Kulübümüz ve Tosya Belediyesi işbirliği ile “Liderlik ve Etkili İletişim” konulu bir eğitim programı düzenlemiştir.

Tosya Kültür Merkezi’nde düzenlenen programımız yoğun katılım ve ilgi görmüştür.

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Sayın Rahim TÜRK ve Tosya Belediye Başkanı Sayın Kazım ŞAHİN'nin konuşmacı olarak katıldığı programa Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Çil, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Ergün Hasgül, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Ak Parti Tosya Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek, Eğitim Bir Sen Tosya Temsilcisi Mehdi Toğrul, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Tosya Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Ergün Hasgül yaptı.

Programımıza konuşmacı olarak katılan Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk ve Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin gündemdeki bol örneklerle eğitimin önemine dikkat çekerek Liderlik ve Etkili İletişim konusunda tecrübelerini öğrencilerimize aktardı.

Programımız birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, konuşmacılarımıza, katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.