YÜKSEKOKULUMUZDA KAMU-ÜNİVERİSTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Kastamonu İl Temsilcisi Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Kandemirli önderliğinde düzenlenen toplantıya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Cafer Açıkel, Orman Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Mahmut Gür, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mustafa NAL, öğretim elemanlarımız, KOSGEB Kobi Uzmanı Serhat Türkoğlu, Tosya Organize Sanayi Müdürü Nihat Küçükkasap ve firma temsilcileri katıldı.

Toplantıda Kosgeb Kobi Uzmanı Serhat Türkoğlu Kosgeb destekleri ve çağrıya açık destekler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Hemen akabinde Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Kastamonu İl Temsilcisi Prof. Dr. Fatma Kandemirli Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının firmalara destekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantının ardından Tosya Kontrplak Sanayi (TKS) ve Çağ Orman Ürünleri Fabrikalarına ziyaretlerde bulunuldu. Bu kapsamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile neler yapılabilir, arge ve inovasyon faaliyetleri nasıl yürütülebilir, kamu-üniversite ve sanayi işbirliği ile neler yapılabilir konuları üzerinde projeler ve destekler tartışıldı.