YÜKSEKOKULUMUZ TEKNİK GEZİDE

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği ve Tosya Meslek Yüksekokulu Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı işbirliği ile teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik Geziye Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hacı İsmail Kesik, Arş. Gör. Dr. Alperen Kaymakçı, Arş. Gör. Çağrı Olgun, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mehmet Hakan Akyıldız, Mal. ve Mal. İşl. Tek. Böl. Bşk. Öğr. Gör. Mehmet Karamanoğlu, Orman Endüstri Mühendisliği ve Mobilya Dekorasyon Programı son sınıf öğrencileri katılmıştır.

Gezi kapsamında ilk durak Konya Kombassan Kağıt fabrikası ziyaret edilmiştir. Akabinde sırasıyla Konya Bilim Merkezi, Beyşehir Eşrefoğlu Camii, Antalyada Akdeniz Üniversirsitesi Teknik Bilimler MYO, Mobilya ve Dekorasyon Programı, Naswood, Ahmet Kasapoğlu Mobilya, Harman Yat, Turna Ahşap, De coupe CNC Ahşap İşleme firmaları ve ahşap ile yapılmış önemli eserler ziyaret edilmiş ve incelenmiştir. Gezi kapsamında öğrencilerimiz derslerinde aldıkları eğitimleri pekiştirme imkanı bulmuştur.

Ziyaretlerimiz kapsamında bize desteklerini esirgemeyen bütün firma temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Akdeniz Üniveristesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Sayın Hocamız Yrd. Doç. Dr. Harun Diler'e misaferperliklerinden dolayı ayrıca teşekkürü borç biliyoruz.