Yüksekokulumuz Teknik Gezi'de

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı işbirliği ile düzenlenen sektörle tanışma, iş birliği kurma ve teknik gezi programlarından ilki ÇAĞ Orman Ürünleri A.Ş.'i ziyareti ile gerçekleştirildi.

Ziyarete ve Teknik geziye Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, Yrd. Doç. Dr. Önder TOR, Tosya MYO Mal. ve Mal. İşl. Tek. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet KARAMANOĞLU, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlileri Tutku ÜÇÜNCÜ, Ekrem DURMAZ, O.Emre ÖZKAN, Çağrı OLGUN, Mustafa ÖNCEL, Sevtap ERDOĞAN, OEM ve Tosya MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri katıldı.

Gezi kapsamında öğrencilere firma yetkilileri ve öğretim elemanları tarafından bilgiler verildi. Öğrenciler dersler kapsamında öğrendikleri bilgileri pekiştirme ve geliştirme imkanı buldu. Gezinin akabinde ÇAĞ Orm. Ür. A.Ş. Fabrika Müdürü Orm. End. Müh. A. Hakan SÖNMEZ tarafından öğrencilerimiz sektör ve sektörün durumu hakkında bilgilendirildi ve gerçekleştirilen toplantıda sektörün durumu değerlendirildi.

Verimli geçen gezi hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulmuştur.
Misafirperverliklerinden dolayı ÇAĞ Orman Ürünlerine, Hakan Bey'e, Bizlere kapılarını her zaman açık tutan İsmail ERCAN'a teşekkür ediyoruz.