Yüksekokulumuz Müdürlüğü Görevine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selahattin Kaymakcı Atanmıştır.

Yüksekokulumuz Müdürlüğü Görevine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selahattin KAYMAKCI atanmıştır.

Sayın Doç. Dr. Selahattin KAYMAKCI hocamıza yeni görevinde başarılar, Yüksekokulumuza ve Hocamıza hayırlı olmasını dileriz.

Özgeçmişi

Doç. Dr. Selahattin KAYMAKCI

1981 yılında Kastamonu ilinin Tosya ilçesinde doğdu. 2003 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programından birincilikle mezun oldu. 2004 yılında K.T.Ü Fatih Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü’ne araştırma görevlisi olarak atandı. 2006’da KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Tarih Öğretmenliği Programı’nda yüksek lisansını “Tarih Öğretmenlerinin Çalışma Yaprakları Hakkındaki Görüşleri” adlı teziyle tamamladı. 2005 ve 2006 yıllarında aynı fakültenin İlköğretim Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak görevine devam etti. 2006 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Anabilim Dalı Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak görevlendirildi ve doktora programına kaydoldu. YÖK’ün doktora araştırma bursu çerçevesinde bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan University of Illinois at Urbana-Champaign’de araştırma faaliyetlerini yürüttü. 2010 yılında “Sosyal Bilgiler Öğretiminde Çalışma Yaprakları Kullanımının Öğrencilerin Akademik Başarılarına ve Derse Karşı Tutumlarına Etkisi” adlı teziyle doktora öğrenimini tamamladı. 2011 yılında yardımcı doçent, 2014 yılında ise doçent ünvanlarını aldı. Halen Kastamonu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı’nda çalışmalarına devam etmekte olan Kaymakcı evli ve iki çocuk babasıdır. Yabancı dili İngilizcedir.