YÜKSEKOKULUMUZ BARSELONA'DA

Yüksekokulumuz Müdür V. Ergün Hasgül ve Öğr. Gör. Gökhan Bahadır 27-30 Nisan tarihleri arasında Barselona’da düzenlenen 3. International Multidisiplinary Congress of Eurasia ve International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology”de yüksekokulumuzu temsil etti. Müdür V. Ergün Hasgül 3. International Multidisiplinary Congress of Eurasia’da “Evde Hasta Bakımı Öğrencilerinin Saygın Ölüm İlkeleri Hakkındaki Düşünceleri” başlıklı sözel bildiriyi sunarken, Öğr. Gör. Gökhan Bahadır International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology’de Mekanik Sistemlerin Elektrik Devre Benzetimlerinin Euler ve Runge-Kutta Metodları ile Geçici Hallerinin İncelenmesi” başlıklı sözel bildiriyi sundu.