YÜKSEKOKULUMUZDAN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Yüksekokulumuz Evde Hasta Bakımı öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zeynep Arabacı ve Huzurevi Müdiresi Rafiye Uzbilgin’in katkılarıyla her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevi sakinlerine eğlence günü düzenledi.

Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan hepsi birbirinden lezzetli pasta ve börekler yine öğrencilerin yakından ilgileri ile Huzurevindeki yaşlılara ikram edildi.

Söylenen şarkılarla doyasıya eğlenen Huzurevi sakinleri, yılın belirli günlerinde hatırlanmaları, yalnız olmadıklarının hissettirilmesinden duydukları mutluluk gözlerine yansıdı. Eğlenceye Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ergün Hasgül, Öğr. Gör. Ayşe Doğru, Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Pınar Yıldız Gülhan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pazar günlerini öğrencilerle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşayan yaşlılar kendi evlatları gibi gördükleri öğrencileri ile günün sonunda doyasıya sarılarak vedalaştı.