TOSYA KAYMAKAMIMIZ SAYIN DENİZ PİŞKİN'DEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

Tosya ilçesindeki görevine başlaması ile birlikte Tosyadaki kurumları ziyaret eden  kaymakamımız bugün yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Yüksekokulumuz akademik ve idari kadrosu ile tanışma toplantısı gerçekleştiren Sayın Kaymakamımız Deniz PİŞKİN'e Yüksekokulumuz Müdür Vekili Öğr. Gör. Ergün HASGÜL, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mustafa NAL ve Yüksekokul Sekreterimiz Sedat KARAÇAM refakat ettiler.

Kaymakamımız bütün personelimiz ile tek tek ilgilenerek tanıştı. Tanışmanın ardından Yüksekokulumuz ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu ve akabinde Yüksekokulumuz ve Tosya için yürütülecek faaliyetlerde birlikte neler yapılabileceği görüşüldü. Samimi geçen toplantının ardından Sayın Deniz PİŞKİN Yüksekokulumuz birimlerini ve ek bina inşaatını inceleyerek ziyaretlerini tamamladılar.

Bu vesile ile Tosya Kaymakamımız Sayın Deniz PİŞKİN'e yeni görevinde tekrar başarılar diler, hayırlara vesile olmasını, birlikte Tosya için çalışmayı temenni ederiz..