Sevgili öğrenciler,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz döneminde (Yaz okulunda) diğer yükseköğretim kurumlarından ders alıp tek ders sınavına akademik takvimde belirtilen tarihte katılamayan öğrenciler için  07 Eylül 2021 tarihinde (Perşembe günü) tek ders sınavı yapılacaktır.

• Tek Ders Sınavına başvuracak öğrencilerin sitemizde Dökümanlar / Formlar ve Dilekçeler sayfasında bulunan Tek Ders Dilekçesini (KYS-FRM-024 Tek Ders Sınavı Başvuru Formu) doldurduktan sonra ıslak imzalı halini ekleri ile birlikte taratarak (PDF formatında) 05 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar (Saat 17:30'a kadar) yüksekokulumuz mail adresine (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) göndererek başvuru yapmaları, akabinde dilekçelerin asıllarının Yüksekokulumuz Öğrenci  İşleri Personeli İbrahim MERAL adına kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir. ( Aynı zamanda başvuruları yüksekokulumuza gelerek yüzyüze de gerçekleştirebilirsiniz.)