2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi itibariyle azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler için 9-18 Ağustos 2021 (Lisans ve Önlisans) tarihleri arasında yapılacak olan Ek Sınavlara başvuru işlemleri öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Öğrenciler, Öğrenci Bilgi sistemi üzerinden "Başvuru işlemleri/Ek sınav başvuru işlemleri'ne" gelerek sınava girmek istedikleri dersleri seçebilmektedirler. Ek sınava başvuran öğrencilerin ders kontrolleri ve onay işlemleri bölüm başkanları tarafından yapılacaktır.

Ek sınavlar 1. ek sınav ve 2. ek sınav olmak üzere iki ayrı oturumda yapılır. Öğrenciler 1. ek sınavlarda başarısız oldukları derslerden 2. ek sınav haklarını kullanırlar.

Ek Sınav Başvuru Tarihleri: 2-6 Ağustos 2021

1. Ek Sınav Tarihleri: 9 -18 Ağustos 2021

2. Ek Sınav Tarihleri: 23 Ağustos - 1 Eylül 2021

Lisans ve Önlisans Programları Ek Sınav Uygulama Esaslarına ulaşmak için BURAYA tıklayınız.