Yüksekokulumuz üniversite-sanayi işbirliğini faal ve sürdürülebilir hale getire bilmek amacıyla Tosya ilçesinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam etmektedir. 13.01.2020 tarihinde Tosya OSB de faaliyet gösteren Hamdard Gıda firması ve Tosya Haber 37 gazetesi firmaları ziyaret edilmiştir.

Ziyaretlere Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Samet KOYUNCU ve Yüksekokul Sekreterimiz Sedat KARAÇAM katılmıştır.

Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında firmalar ile işbirliği, projeler, Teknokent, Tabiat Turizmi ve Ormancılık İhtisas alanı,  üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirecek ve ileri seviyelere taşıyabilecek faaliyetler, Yüksekokulumuz ve pandemi süreçleri  üzerine istişarelerde bulunulmuştur. Firma yetkililerine ve çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Z32

Z31