Yüksekokulumuz üniversite-sanayi işbirliğini faal ve sürdürülebilir hale getire bilmek amacıyla Tosya ilçesinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler gerçekleştirmeyedevam etmektedir. İlçe ekonomisinin lokomotifi olan orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile ziyaretlere devam edilmiş olup, GÜVENSAN ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. ve BOYNEROĞLU ORMAN ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ  firmaları ziyaret edilmiştir.

Ziyaretlere Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI ile Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mehmet KARAMANOĞLU katılmıştır.

Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında firmalar ile sektörün ihtiyaçları, sorunları, sektör için neler yapılabileceği, üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirecek ve ileri seviyelere taşıyabilecek faaliyetler üzerine istişarelerde bulunulmuştur. Firma yetkililerine ve çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Ziyaret1

Ziyaret2