1 Aralık Dünya AIDS Günü, AIDS hastalığı, tanımlandığı günden beri yayılmaya devam ediyor. Tüm yaş gruplarında, herkesi tehdit eden AIDS, çağımızın salgını olarak nitelendiriliyor. Tüm dünya genelinde ilan edilen 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında, HIV virüsü ve AIDS hastalığına karşı farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor.

Bu kapsamda Yüksekokulumuz ve Tosya İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında Yüksekokulumuzda seminer düzenlendi. Semineri Tosya İlçe Sağlık Müdürlüğü Doktorlarından Dr. Ayşe Meryem YALÇIN ve Dr. Bengü BOTSALI verdi.

Düzenlenen seminere Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör Samet KOYUNCU, akademik ve idari kadro ile birlikte öğrencilerimiz katıldı.