Yüksekokulumuz tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ve İş Sağlığı ve Güvenliği Programlarımız tarafından sağlık hizmetlerini daha hızlı ve verimli hale getirme ve atıkların değerlendirilmesi adlı proje sergileri düzenlendi.

Okulumuz bahçesinde düzenlenen kermes ve proje sergilerinin açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Selahattin Kaymakçı, MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, akademik ve idari kadromuz ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılışın ardından protokol üyeleri kermes ve proje sergisini gezerek stantlarda öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı. Yaptıkları projelerden dolayı öğrencileri tebrik eden protokol üyeleri başarılar diledi. Öğrencilerin yıl içinde yaptığı projeler stantlarda sergilenirken aynı zamanda kermes stantlarında sergilenen  kıyafetler de ücretsiz ihtiyaç sahiplerine sunuldu.