Yüksekokulumuz Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı tarafından Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasemin Özel’in öncülüğünde düzenlenen II. Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri konferansları düzenlendi.

Tosya Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen ve Dr. Murat Kaplan’ın konuk olduğu konferansa; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Örü, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, PTT Müdürü Vedat Sert, İlçe Tarım Müdürü Yakup Yırtıcı, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Selahattin Kaymakcı, akademisyenlerimiz, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Selahattin Kaymakcı açılış konuşmasını yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Doç. Dr. Kaymakcı konferans için ilçemize gelen Dr. Murat Kaplan’a ayrıca teşekkür etti.

Murat Kaplan etkili iletişimi ve iletişimin biyolojik temellerini anlatırken katılımcılara insanların eğlenirken de öğrenebileceğini bir kez daha hatırlatmış oldu.

Konferansımız plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona ermiştir.