Yüksekokulumuzdan Üniversite Sanayi İşbirliği Ziyaretleri-7

Yüksekokulumuz üniversite-sanayi işbirliğini faal ve sürdürülebilir hale getirebilmek amacıyla çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam etmektedir. 22.11.2022 tarihinde Tosya  faaliyet gösteren ORPAY Orman Ürünleri firmasını ziyaret etti.

Ziyarete Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mehmet KARAMANOĞLU, Öğr. Gör. Reşit ÇETİNKAYA ve Yüksekokul Sekreterimiz Sedat KARAÇAM katılmıştır.

Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında işbirliği, projeler, Teknokent, Tabiat Turizmi ve Ormancılık İhtisas alanı,  üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirecek ve ileri seviyelere taşıyabilecek faaliyetler ile Yüksekokulumuz üzerine istişarelerde bulunulmuştur. ORPAY Orman Ürünleri yetkilisi Sayın Fazıl ATEŞ'e ve çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

fbz1

fbz2