Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Yüksekokulumuz Öğrencileri İle Toplantılarımız Devam Ediyor

Yüksekokulumuzda “Kalite ve Akreditasyon” hususu kapsamında her seferinde farklı öğrencilerimizin katılımı zaman zaman toplantılar yapmaktayız. 22.11.2022 tarihinde farklı bölüm/programdan öğrencilerin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Zeynep ARABACI ve Yüksekokul Sekreterimiz Sedat KARAÇAM katıldı.

Müdürümüz Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI'nın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda sürekli iyileştirme faaliyetleri, öğrenciler tarafından iletilen sorunlar ve genel konular ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur. Toplantı öğrencilerimizin çeşitli konularda görüş, istek ve önerileri alındıktan sonra dilek ve temenniler ile sona erdi.

grencitoplant